CENTERKEN - FOOD & DRINKS

Recentebeoordeling


4 sterren uit 412 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Centerken - Food & Drinks. Meer weten? Ontdek meer

29 dec 2023 om 15:15 Altijd verzorgd en vers, zeer lekker en steeds goed gevuld. Soms even wachten, maar dat betekent dat de zaak goed draait
20 dec 2023 om 15:00 Foutief broodje geleverd: gelukkig was het nog steeds met kip, maar saus was fout en er lag kaas bij :-s. Het andere broodje was ok, en de desserts klopte ook.
13 dec 2023 om 15:53 Normaal moest ik een uurtje wachten op het eten. Het werd super snel geleverd en was zeer verzorgd verpakt. Lekker was het ook natuurlijk. Fijn dat ze rekening hielden met mijn wensen.
29 nov 2023 om 17:42 Bijna 2uur moeten wachten op wakke broodjes!
30 okt 2023 om 15:07 De broodjes waren lekker maar de wortels die ik extra besteld had lagen er niet op, had er wel voor betaald, soep was lekker , wel heel erg lang moeten wachten op mijn bestelling, dat is echt een minpunt
11 sep 2023 om 13:24 Ik heb mijn bestelling gewoon niet ontvangen.
31 aug 2023 om 21:06 Gewoon op zijn best zoals Centerke altijd is.
1 aug 2023 om 9:52 Altijd lekker eten! Ik mis wat meer opties bij de pastas en salades.
28 jul 2023 om 14:32 Al de tweede keer dat ik het verkeerde heb gekregen. Mijn broodje omelet met spek was zo wak als iets en het broodje nutella van mijn zoon had ketchup dus niet echt smakelijk.
26 jul 2023 om 12:53 Eten ging om 12u00 bezorgd worden. We zijn nu 12u50 en nog steeds niets ontvangen. Telefonisch zijn ze ook niet te bereiken.
19 jul 2023 om 13:19 De panini 4 kazen was echt niet lekker. Helemaal plat en super slap.
6 jul 2023 om 13:28 Altijd heel lekker als ik hier bestel alleen duurt het wel effen tegen dat ze er zijn maar voor de rest top